Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά, έγραψε η Μπακοδήμου μετά την περιπέτεια υγείας της


Δύο ημέρες αφότου βγήκε από την εντατική, η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε μια φωτογραφία της μέσα από το σπίτι της.

Η παρουσιάστρια είχε μια πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της. Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις. Ωστόσο, η φαρμακευτική ουσία που τής χορηγήθηκε τής προκάλεσε αλλεργικό σοκ, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική, όπου και νοσηλεύθηκε για μερικά 24ωρα. Τελικά, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε τις σκέψεις της μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να βιώνει κάποιος την καθημερινότητα και την κανονικότητα, όσο βαρετή και αν φαίνεται.

Αναλυτικά, έγραψε: «Αν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα 5 σημαντικά που θέλουμε στη ζωή μας θα έβαζες μέσα την κανονικότητα; Κι όμως ίσως πρέπει να μπει πρώτη-πρώτη στη λίστα. Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά. Δεν έχει χτυπήσει ένα γ***o λέφωνο να μάθεις κακά νέα. Ίσως έχει δίκιο η αγγλική παροιμία “no news good news ”. Όσοι ζουν στην κανονικότητα τους ας την απολαύσουν, ακόμη κι αν γκρινιάζουν για τη βαρεμάρα της».

Δείτε την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ