Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Το σπίτι των ονείρων της παραλίγο να την σκοτώσει: Γυναίκα στις ΗΠΑ εξηγεί τον εφιάλτη που πέρασε


Γυναίκα στις ΗΠΑ έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στο σπίτι των ονείρων της που παραλίγο να σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ, έζησε το απόλυτο δράμα στο σπίτι των ονείρων της το οποίο μόλις είχε αγοράσει, και προσπαθεί να εξηγήσει το τι συνέβη στους followers της, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η εν λόγω influencer, η οποία είχε γνωστοποιήσει την νέα της αγορά στους χιλιάδες fans της στo tiktok, δημοσίευσε ένα νέο ποστ στο οποίο ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και εξηγούσε το δράμα που ζούσε στο σπίτι των ονείρων της.

Όπως εξηγεί η ίδια όλες οι οικονομίες αλλά και οι θυσίες που έκανε μιας ζωής, αποσκοπούσαν στο να αγοράσει το αγαπημένο της σπίτι, το οποίο το είχε βάλει στόχο από πολύ μικρή και ήταν ένα όνειρο το οποίο ήθελε να πραγματοποιηθεί. «Έχω δηλητηριαστεί από το ίδιο μου το σπίτι και εγώ και η οικογένειά μου».

Το σπίτι που αγόρασε προ ολίγο καιρό, είναι «βυθισμένο» στην μούχλα εξηγεί. «Το σπίτι μου έχει μούχλα», είπε. «Είμαι άρρωστη, έχω κολλήσει σε αυτό το σπίτι. Έχω σχεδόν 9% επιτόκιο υποθήκης και 3.000 δολάρια από την υποθήκη μου πηγαίνουν σε τόκους κάθε μήνα. Ξέχασαν να βάλουν το περιτύλιγμα υδρατμών και το περιτύλιγμα φράγματος. Το κλιματιστικό μου εγκαταστάθηκε λάθος - είναι μια υπερμεγέθης μονάδα με εκτεθειμένες τρύπες παντού. Όλο το σπίτι μου χτίστηκε με μουχλιασμένη ξυλεία» ανέφερε.

Η influencer, αλλά και η οικογένειά της, έχουν αφόρητο βήχα αναφέρει, και δεν μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.

Σύμφωνα με την Cleveland Clinic, τα συνήθη συμπτώματα της μούχλας περιλαμβάνουν «φτέρνισμα, βήχα, συμφόρηση και ερεθισμό των ματιών». Ενώ λέγεται ότι «σπάνια προκαλεί σοβαρές ασθένειες ή θάνατο», ωστόσο μπορεί να επιδεινώσει ορισμένες αναπνευστικές παθήσεις όπως το άσθμα.

Η Necole προειδοποίησε τους οπαδούς της να μην βιαστούν να αγοράσουν ένα ακίνητο και δήλωσε ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να παρακολουθούν τη διαδικασία των νέων κατασκευών τους για να αποφύγουν προβλήματα.

Έκλεισε το βίντεο δηλώνοντας ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά, και αν οι ισχυρισμοί της είναι πιστευτοί, ίσως και να κερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ