Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Ταυτοποιήθηκε απατεώνας που απέσπασε από ηλικιωμένο 19.000 ευρώ στην Πέλλα


Σχεδόν οκτώ μήνες μετά την απάτη που είχε γίνει σε βάρος ενός ηλικιωμένου σε περιοχή της Πέλλας, ο οποίος πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό πιστεύοντας ότι το παιδί του έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του αλλοδαπού «εισπράκτορα» στον οποίο παρέδωσε τα χρήματα.

Ο ηλικιωμένος είχε τρομοκρατηθεί το πρωί της 29ης Φεβρουαρίου, όταν του τηλεφώνησε ένας άνδρας που δήλωσε ότι είναι γιατρός και ισχυρίστηκε ότι ο γιος του είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν χρήματα για την χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, άκουσε στο τηλέφωνο έναν άλλο άνδρα που παρίστανε τον γιο του και τον εκλιπαρούσε να κάνει γρήγορα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι απατεώνες κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 19.000 ευρώ, το οποίο παρέλαβε ο αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Πέλλας δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και απάτη, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του και για να εξιχνιαστούν τυχόν άλλες παρόμοιες απάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ