Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και το pre-marathon DJ Party στην Πλατεία Ευόσμου


Ο 12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ «τρέχει» στη Δυτική Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 και ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στη μεγάλη δρομική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας.

Από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του Δημαρχείου, θα δοθεί το Σάββατο στις 18:15 η εκκίνηση της πολυπληθέστερης διαδρομής της διοργάνωσης, του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., στον οποίο συμμετέχουν χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης, τρέχοντας, περπατώντας ή με το αμαξίδιό τους.

Οι δρομείς θα κινηθούν προς το Ελευθέριο Κορδελιό, ακολουθώντας την εξής διαδρομή: Μεγ. Αλεξάνδρου, στροφή αριστερά στην Κων. Καραμανλή, στροφή αριστερά στη Σαμοθράκης, στροφή δεξιά στη Λυκαονίας, στροφή αριστερά στην Καραολή και Δημητρίου, στροφή δεξιά στην Αριστοτέλους, στροφή δεξιά στη Δενδροποτάμου, αναστροφή στη Δενδροποτάμου, είσοδος στην 28ης Οκτωβρίου και Τερματισμός στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Λαμπερό pre-marathon DJ Party στην Πλατεία Ευόσμου

Μία ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 20:30, στην Πλατεία Ευόσμου, θα φιλοξενηθεί το λαμπερό pre-marathon DJ Party προς τιμήν των συμμετεχόντων δρομέων, με την υποστήριξη του Zoo Radio 90.8 και του Ομίλου Metromedia.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει, κατά χρονολογική σειρά, τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα έναρξης 16:45) με αφετηρία από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής», τον Δρόμο Ενός Μιλίου - Family Mile (ώρα έναρξης 17:10) με αφετηρία από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 18:15) με αφετηρία από το Δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου στην Πλατεία Ευόσμου. Η αυλαία του αγωνιστικού προγράμματος πέφτει με τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 19:30) με αφετηρία από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Κοινό σημείο τερματισμού όλων των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος είναι το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Παραλαβή εξοπλισμού και 1.500 επιπλέον θέσεις

Το Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) του «Νυχτερινού» θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ - HELEXPO την Πέμπτη (17/10) και την Παρασκευή (18/10), από τις 10:00 έως τις 19:00, απ’ όπου θα παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους οι δρομείς που έχουν ολοκληρώσει τη δήλωση συμμετοχής τους στη διοργάνωση.

Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 19 Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 12:00, αποκλειστικά και μόνο για τους εκτός Θεσσαλονίκης συμμετέχοντες δρομείς.

Παράλληλα, 1.500 επιπλέον θέσεις θα διατίθενται κατά προτεραιότητα και μέχρι εξαντλήσεως τους από το πρωί της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου. Στο πακέτο συμμετοχής των δρομέων που θα αποκτήσουν τις τελευταίες 1.500 θέσεις θα υπάρχει όλος ο προβλεπόμενος εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένου του αναμνηστικού T-shirt της διοργάνωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση στο www.thesshalfmarathon.org.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ