Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Αυτός θα είναι τελικά ο νέος Τζέιμς Μποντ και ελάχιστοι το περίμεναν


Προφανώς δεν αλλάζει επάγγελμα και από πράκτορας μυστικών υπηρεσιών το γύρισε σε… πράκτορας τυχερών παιγνίων με μηδενική γκανιότα. Ακόμη κι έτσι πάντως, υπάρχει τρόπος να βγάλουμε… χαρτζιλίκι (ή και κάτι παραπάνω) από τον πιο διάσημο τιμωρό όλων των εποχών, αρκεί να ποντάρουμε σωστά στο όνομα που θα κληθεί να τον ενσαρκώσει στην επόμενη ταινία της σειράς.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ νιώθει ότι έδωσε ό,τι είχε να δώσει στα τελευταία 5 φιλμ και μετά από 15 χρόνια αναζητείται ο διάδοχός του, με πολλά σενάρια να έχουν κυκλοφορήσει ήδη. Πριν τον 52χρονο σήμερα Βρετανό ηθοποιό είχαν προηγηθεί οι θρυλικοί Σον Κόνερι και Ρότζερ Μουρ, ο… τίμιος Πιρς Μπρόσναν και οι κατά γενική ομολογία λιγότερο λαμπεροί Τζορτζ Λάζενμπι και Τίμοθι Ντάλτον, με μόλις μία και δύο αντίστοιχα, συμμετοχές.

Πολλά ονόματα γράφτηκαν και ακόμα πιο πολλά ακούστηκαν για τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Κρεγκ όμως τελικά οι προβλέψεις δεν επιβεβαιώθηκαν. Πλέον θεωρείται σχεδόν βέβαιο στους κύκλους των παραγωγών του Χόλιγουντ ότι ο νέος Τζέιμς Μποντ θα είναι ένα πρόσωπο που αρχικά δεν υπολόγιζε κανείς. Ο λόγος για τον Ρενέ Ζαν Πέιτζ που έγινε γνωστός απ’ τη συμμετοχή του στο «Bridgerton».



Στη Novibet το ενδεχόμενο να είναι αυτός τελικά ο εκλεκτός δίνει 2,25 και αναμένεται να πέσει και άλλο τις επόμενες μέρες όταν το deal θα θεωρείται σχεδόν βέβαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ