Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Νίκη με πεντάρα ο Ηρακλής


Ο Ηρακλής επικράτησε με 5-0 επί του Μ. Αλέξανδρου Ορφανίου για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, διπλασιάζοντας τις νίκες στην κατηγορία.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ηρακλής στο πρώτου του εντός έδρας παιχνίδι επικράτησε επί του Μ. Αλέξανδρου Ορφανίου με 5-0.  

Ο Ηρακλής που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μέσω της συνεργασίας του με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, μετράει έξι βαθμούς τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. 

Το σκορ για τους «κυανόλευκους» κόντρα στον Μ. Αλέξανδρου Ορφανίου άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Καθάριος με σουτ, ενώ το 2-0 ήρθε στο 28' από τον Τσίτα. 

Ο Πουρτουλίδης με πέναλτι στο 33 έκανε το 3-0 και λίγο αργότερα με δεύτερο πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Εμμανουηλίδης στο 85ο λεπτό. 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Χατζής, Κοντέων (70’ Εμμανουηλίδης), Κανακούδης (67’ Ιορδανίδης), Μετάι, Μαγκούτης, Τσίτας (46’ Κοβάτσης), Πουρτουλίδης (46’ Φουρκιώτης), Πιπερτζής (67’ Ματίκας), Καθάριος, Φυτανίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Τοπαλίδης, Τουρασανίδης, Βουζουλίδης (57’ Τσιάτας), Σιάκκας, Ζάντσιος, Αλεπίδης (57’ Τσακρίδης), Δαγκούλης (75’ Αντιγιάμι), Παπανικολάου, Κωνσταντίνου (75’ Μιλιάδης), Αραμπατζής, Παπαδόπουλος (15’ λ.τ. Κουκούτσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ