Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ο Harry είναι πολύ θυμωμένος με το παρατσούκλι που έχει δώσει το προσωπικό του Παλατιού στη Meghan

Η Meghan Markle μέσα στο μήνα Απρίλιο πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Harry μόλις μαθεύτηκε πως είναι έξαλλος με το “παρατσούκλι” που έχει δώσει το προσωπικό του Παλατιού στη γυναίκα του, αφού αυτό αποδεικνύει πόσο συμφεροντολόγα και καιροσκόπος είναι.

Το Royal Stuff λοιπόν, λέγεται πως έχει κάνει ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της Meghan και το έχει μετατρέψει σε Me-Gain, που σημαίνει “εγώ κερδίζω” ή “εγώ επωφελούμαι”.

Αν πράγματι ισχύει αυτό και είναι άδικο, τότε ο Πρίγκιπας έχει κάθε λόγο να είναι θυμωμένος με τους ανθρώπους. Αν πάλι ισχύει και είναι δίκαιο, τότε μάλλον θα έπρεπε να προβληματιστεί: Γιατί ολόκληρο το προσωπικό να θεωρεί πως η Δούκισσα του Sussex είναι μια ωφελιμίστρια;

Τον προβληματισμό του για τις φήμες έχει εκφράσει και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Παλατιού Dickie Arbiter ο οποίος αναρωτιέται επίσης τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, αν φυσικά είναι αλήθεια.

Γενικότερα πάντως τα “αρνητικά δημοσιεύματα” έχουν πληθύνει τώρα τελευταία για τη Meghan Markle με το Harry να είναι αρκετά δυσαρεστημένος με αυτό και να αναζητά τόσο εκείνος όσο και εκείνη τρόπους να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση.

Ο Βρετανικός Τύπος πράγματι φέρεται σκληρά στη νεοφερμένη Αμερικάνα με τις αφρικανικές ρίζες παρόλα αυτά ο Dickie Arbiter εξηγεί το φαινόμενο λέγοντας πως “Το να είσαι αρνητικός με κάποιον πουλάει περισσότερο” ενώ δε διστάζει να παραδεχθεί ότι “αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στο Harry o οποίος θέλει να την προστατεύσει.”

Bέβαια ας μην ξεχνάμε πως μέχρι και την περίοδο που παντρεύτηκαν ο Τύπος του αποθέωνε τοποθετώντας τους σε ένα βάθρο. Και τότε φυσικά πουλούσαν και μάλιστα πολύ.

Μήπως τα θετικά δημοσιεύματα έπαψαν να πουλάνε και απλά τα αντέστρεψαν για να ξαναπουλήσουν ή όντως το προσωπικό του ζευγαριού έχει τους λόγους του να αποκαλεί μεταξύ του τη Meghan …Me-gain;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ