Σήμερα, σας έχουμε μία λύση για τα μακαρόνια που είναι τόσο αποδοτική που θα αναρωτιέστε γιατί δεν την είχατε σκεφτεί νωρίτερα Ο λόγος για τα ψηλά τηγάνια με καπάκια.
Ενώ δεν μας φαινόταν τόσο καλή ιδέα – και υπάρχουν πολλοί στο διαδίκτυο που συμφωνούν – εάν το δοκιμάσετε, τα μακαρόνια σας θα γίνουν το ίδιο καλά και γευστικά.
Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι το σκεύος, λίγο ελαιόλαδο και τα μακαρόνια της επιλογής σας.
Αρχικά, ρίξτε μία καλή ποσότητα ελαιόλαδου στην επιφάνεια του τηγανιού ενώ ζεσταίνεται. Αυτό το βήμα εγγυάται πως δεν θα κολλήσουν τα μακαρόνια στον πάτο του σκεύους.
Αφού το τηγάνι έχει λαδωθεί καλά, ρίξτε μέσα τα μακαρόνια μαζί με λίγο κρύο νερό. Η ποσότητα του νερού που θα χρειαστείτε εξαρτάται από το μέγεθος του τηγανιού που θα χρησιμοποιήσετε.
Βράστε κανονικά το νερό, με κλειστό το καπάκι και να ανακατεύετε συχνά καθώς ζεσταίνεται το νερό.
Ενώ αυτή η τεχνική είναι χρήσιμη, έχει αρκετές δυσκολίες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην κάψετε τα μακαρόνια σας.
Δείτε το κόλπο αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:
Ενώ δεν μας φαινόταν τόσο καλή ιδέα – και υπάρχουν πολλοί στο διαδίκτυο που συμφωνούν – εάν το δοκιμάσετε, τα μακαρόνια σας θα γίνουν το ίδιο καλά και γευστικά.
Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι το σκεύος, λίγο ελαιόλαδο και τα μακαρόνια της επιλογής σας.
Αρχικά, ρίξτε μία καλή ποσότητα ελαιόλαδου στην επιφάνεια του τηγανιού ενώ ζεσταίνεται. Αυτό το βήμα εγγυάται πως δεν θα κολλήσουν τα μακαρόνια στον πάτο του σκεύους.
Αφού το τηγάνι έχει λαδωθεί καλά, ρίξτε μέσα τα μακαρόνια μαζί με λίγο κρύο νερό. Η ποσότητα του νερού που θα χρειαστείτε εξαρτάται από το μέγεθος του τηγανιού που θα χρησιμοποιήσετε.
Βράστε κανονικά το νερό, με κλειστό το καπάκι και να ανακατεύετε συχνά καθώς ζεσταίνεται το νερό.
Ενώ αυτή η τεχνική είναι χρήσιμη, έχει αρκετές δυσκολίες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην κάψετε τα μακαρόνια σας.
Δείτε το κόλπο αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ