Είτε το θέλετε σφιχτό είτε μελάτο σίγουρα θα σας έχει τύχει πολλές φορές να βράσετε το αυγό σας και να μην είναι ακριβώς όπως το θέλετε.
Μπορεί το ασπράδι να μην σας βγει όπως το φαντάζεστε, ο κρόκος να είναι πολύ στεγνός ή να μην το κάνετε όσο σφιχτό το επιθυμείτε. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η σωστή θερμοκρασία για το ασπράδι είναι 82 βαθμοί κελσίου ενώ για τον κρόκο 77 βαθμοί κελσίου.
Αυτό όμως δεν είναι εύκολο να το πετύχετε παρά μόνο αν υπολογίσετε τα λεπτά βρασμού για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά πόσα λεπτά πρέπει να βράσει το αυγό για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε...
Μπορεί το ασπράδι να μην σας βγει όπως το φαντάζεστε, ο κρόκος να είναι πολύ στεγνός ή να μην το κάνετε όσο σφιχτό το επιθυμείτε. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η σωστή θερμοκρασία για το ασπράδι είναι 82 βαθμοί κελσίου ενώ για τον κρόκο 77 βαθμοί κελσίου.
Αυτό όμως δεν είναι εύκολο να το πετύχετε παρά μόνο αν υπολογίσετε τα λεπτά βρασμού για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά πόσα λεπτά πρέπει να βράσει το αυγό για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ