Πεντανόστιμο και με λιγότερες θερμίδες.
Υλικά:
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. προσθέτουμε λίγη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, τριμμένο τυρί(προαιρετικά).
Βάζουμε σε ένα μπολ τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το παραπάνω μείγμα. εάν μπορούμε, τα αφήνουμε για μισή ώρα, προκειμένου να ρουφήξουνε.
Ύστερα βουτάμε τα σνίτσελ στη φρυγανιά.
Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου. τοποθετούμε τα σνίτσελ στο αλουμινόχαρτο, με ελάχιστο ελαιόλαδο, προκειμένου να μην κολλήσουν.
Η σχάρα στη μέση του φούρνου, και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200. (εξαρτάται από το φούρνο).
Προαιρετικά: Αφού τελειώσουμε με το ψήσιμο, ετοιμάζουμε ένα μείγμα με τυρί, μαγιονέζα, μουστάρδα, ή ό,τι απέμεινε από το αρχικό μείγμα, και τοποθετούμε στο γκριλ για 5 λεπτά.
Τα σνίτσελ στο φούρνο γίνονται πολύ πιο ελαφριά από ότι στο τηγάνι, και η μουστάρδα προσθέτει γεύση στο κουρκούτι.
Υλικά:
- 4 σνίτσελ χοιρινά μετρίου μεγέθους
- 2 αυγά
- 1/2 φλυτζάνι γάλα
- μουστάρδα
- φρυγανιά
- τυρί τριμμένο
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. προσθέτουμε λίγη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, τριμμένο τυρί(προαιρετικά).
Βάζουμε σε ένα μπολ τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το παραπάνω μείγμα. εάν μπορούμε, τα αφήνουμε για μισή ώρα, προκειμένου να ρουφήξουνε.
Ύστερα βουτάμε τα σνίτσελ στη φρυγανιά.
Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου. τοποθετούμε τα σνίτσελ στο αλουμινόχαρτο, με ελάχιστο ελαιόλαδο, προκειμένου να μην κολλήσουν.
Η σχάρα στη μέση του φούρνου, και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200. (εξαρτάται από το φούρνο).
Προαιρετικά: Αφού τελειώσουμε με το ψήσιμο, ετοιμάζουμε ένα μείγμα με τυρί, μαγιονέζα, μουστάρδα, ή ό,τι απέμεινε από το αρχικό μείγμα, και τοποθετούμε στο γκριλ για 5 λεπτά.
Τα σνίτσελ στο φούρνο γίνονται πολύ πιο ελαφριά από ότι στο τηγάνι, και η μουστάρδα προσθέτει γεύση στο κουρκούτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ