Η κατάψυξη είναι ένας απλός τρόπος για να διατηρούμε τα τρόφιμα σε καλή κατάσταση για μέρες, εβδομάδες ή ακόμη και μήνες. Όμως, κάποιες από τις τροφές δεν αντέχουν στις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και αν καταψυχθούν δεν είναι κατάλληλα για κατανάλωση.
Τέτοια τρόφιμα, που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη, είναι:
- γαλακτοκομικά προϊόντα
- αυγά
- τηγανητά
- καφές
- μαγειρεμένα ζυμαρικά
- σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
- αβοκάντο
- πατάτες
Τέτοια τρόφιμα, που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη, είναι:
- γαλακτοκομικά προϊόντα
- αυγά
- τηγανητά
- καφές
- μαγειρεμένα ζυμαρικά
- σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
- αβοκάντο
- πατάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ