Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τι λέει η ΝΔ για το... βενζινάδικο

Παρέμβαση από τον πρωθυπουργό ζητά η ΝΔ για το περιστατικό προπηλακισμού υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, έκανε λόγο για αλαζονεία από μέρους της προέδρου της Βουλής, καλώντας την ίδια να απολογηθεί και τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

«Η απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλαζονείας της κας Κωνσταντοπούλου δεν εξαντλείται μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά όπως φαίνεται έχει αποδέκτη και την ελληνική κοινωνία», τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης, προσθέτοντας ότι η πρόεδρος της βουλής οφείλει άμεσα να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της. «Οπως οφείλει και ο πρωθυπουργός να πάρει θέση», συμπλήρωσε.

«Η κάλυψη τέτοιων περιστατικών αυθαιρεσίας από ανώτατους πολιτειακούς παράγοντες είναι εξίσου απαράδεκτες με την ίδια την πράξη», τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, καλώντας όλους τους βουλευτές να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή «που στρέφεται κατά της ελληνικής κοινωνίας και δεν συνάδει με το ήθος που οφείλουν να έχουν οι αντιπρόσωποι του λαού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ