Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Monitor #32 - Νεπάλ: Τα ρίχτερ που συγκλόνισαν τα social media

Ένας από τους καταστροφικότερους σεισμούς συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα στις 25 Απριλίου, όταν έγινε γνωστό ότι 7,9 Ρίχτερ χτύπησαν το Νεπάλ αφήνοντας πίσω τους χιλιάδες νεκρούς και ισοπεδωμένα τα πάντα. Σοκαρισμένος από το μέγεθος της καταστροφής, ο κόσμος πλημμύρισε με αναφορές τα social media, ενώ κολοσσοί, όπως το facebook, το Viber και το Skype δημιούργησαν άμεσα υπηρεσίες, προκειμένου να διευκολύνουν τις επικοινωνίες μεταξύ πληγέντων και των οικογένειών τους. Το facebook μάλιστα ενεργοποίησε και την επιλογή για δωρεές προς την πληγείσα περιοχή.
ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ
#Tsipras: Και πάλι trending topic
Άλλη μία συνέντευξη του Πρωθυπουργού εκτίναξε εκ νέου τις αναφορές στον όρο 'Τσίπρας', που μέσα σε τρεις ημέρες (27-29/4) άγγιξε τις 58.500 αναφορές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευκαιρίες εργασίας στη Sidebar!
Αναζητάμε Software Engineers για iOS και Node.js για full-time απασχόληση.
Διαβάστε περισσότερα για τις θέσεις και στείλτε μας το βιογραφικό σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Monitor είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής αναφορών για το ελληνικό internet, που έχει αναπτύξει η Sidebar. Απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση και παρακολούθηση της φήμης τους στο διαδίκτυο. Καθώς επίσης και σε marketers και διαφημιστές που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα το κοινό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ