Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Εγκαίνια νέου καταστήματος STOSA CUCINE - Home Creations

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου η Stosa Cucine μαζί με την Home creations πραγματοποίησαν το opening του νέου τους χώρου. Πάνω από 250 συνεργάτες, φίλοι και πελάτες ξεναγήθηκαν στο νέο χώρο θαυμάζοντας το Ιταλικό design των επίπλων κουζίνας και απολαμβάνοντας Ιταλικές γεύσεις δια χειρός της Ελένης Ψυχούλη.

Μέσα στην πιο δύσκολη οικονομική περίοδο η Αφοί Αποστολίδη ανοίγει τον νέο εκθεσιακό του χώρο 620τμ στην πόλη της Θεσσαλονίκης επί της Αδριανουπόλεως 24, αναδεικνύοντας έτσι την ιδιαιτερότητα των προϊόντων επίπλωσης, αλλά κυρίως ως σημείο αναφοράς της εταιρίας ως υγιή με διάθεση ανάπτυξης - επένδυσης στην περίοδο όπου η αγορά της κατοικίας - διακόσμησης βρίσκεται σε ύφεση.

Η Ελένη Ψυχούλη μαγείρεψε σε έπιπλο κουζίνας της εταιρίας Stosa Cucine με τη βοήθεια του μάγειρα του Meet The Ball αφήνοντας της καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους. Τις μοναδικές Ιταλικές συνταγές συνόδευαν τα κρασιά Αμπέλου Χώρα και το νερό S.PELLEGRINO.

Η Αφοί Αποστολίδη με τον τίτλο Home Creations, ειδικεύεται από το1997, στην προβολή - πώληση - εφαρμογή επίπλων κουζίνας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εκπροσωπώντας πλέον από το 2000 μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επίπλων κουζίνας της Ιταλίας, την Stosa Cucine, έχει αναπτύξει δίκτυο καταστημάτων με αντιπροσώπους στις περισσότερες πόλεις και νησιά της Ελλάδος.

Η Home Creations σήμερα επίσης εκπροσωπεί και άλλους Ιταλικούς επώνυμους οίκους επίπλων όπως Ditreitalia, Novamobili, Devina Nais όπως και τις ειδικές σειρές ηλεκτρικών συσκευών Ora ito, Pininfarina Karim Rashid της εταιρίας Gorenje. 

Χρήστος Πουλέκας του S.PELLEGRINO, Χριστίνα Τζελέπογλου

Ο ιδιοκτήτης της stosa cucine Ανέστης Αποστολίδης με τους Πάνο & Στέφανο Στεφάνου

Φρανσουάζ Μόσχου, Χριστίνα Τζελέπογλου, Χάρης Μόσχου, Μάσιμο Τονόν της Devina Nais

Λεονάρντο Σάνι, Ανέστης Αποστολίδης, Μικέλε Ντι Μάρκι, Μάσιμο Τονόν 

Η Ζωή Στεφάνου με τους ιδιοκτήτες του stosa cucine Εύη & Ανέστη Αποστολίδη

Γιάννης Βασιλειάδης, Χριστίνα Τζελέπογλου, ο ιδιοκτήτης της stosa cucine Φαίδωνας Αποστολίδης

Οι ιδιοκτήτες της stosa cucine Ανέστης & Φαίδωνας Αποστολίδη με την Ελένη Ψυχούλη

Το κατάστημα stosa cucine

Η Ελένη Ψυχούλη την ώρα που μαγειρεύει

Ελένη Ψυχούλη, Ηρώ Τζελέπογλου

Η Ελένη Ψυχούλη με τις Έφη Βράγκου, Αλεξάνδρα Τσιαρτσιώνη, Έφη Αλεξοπούλου & Δήμητρα Τσόκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ