Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας: «Τελικά η χώρα πορεύεται με γνώμονα το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ;»

«Τελικά ποιές είναι οι “κόκκινες” και ποιές οι… “πράσινες” γραμμές της κυβέρνησης;»,αναρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, μιλώντας, σήμερα, Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

«Έως σήμερα δεν ξέρουμε το σχέδιο της κυβέρνησης!

Ακούμε μόνο για κάποιες “κόκκινες” γραμμές. Δεν θα συζητήσουμε για το ένα… δεν θα συζητήσουμε για το άλλο…

Και προσπαθούμε να μάθουμε για τα σχέδια της κυβέρνησης μέσα από δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, από ακριτομυθίες ορισμένων υπουργών και μέσα από μια τρομερή πολυγλωσσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποια στιγμή, όμως, ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει αυτό το περίφημο σχέδιο της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Και καταλήγοντας, ανέφερε:

«Επειδή έχουμε μπερδευτεί λίγο με την ασάφεια –δημιουργική ή όχι- τελικά πορευόμαστε με γνώμονα του τι θα πρέπει να συζητήσουμε με τους εταίρους μας στο εξωτερικό ή πορευόμαστε με βάση το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ;

Γιατί φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κ.Τσίπρα είναι το να συμβιβάσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην “αριστερή πλατφόρμα” και τους κυβερνητικούς συνεταίρους του, τους ΑΝ-ΕΛ, και την ανάγκη όλων αυτών που πρέπει να θέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους εταίρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ