Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Διαιτησία τέλος για Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αμπάρκιολη μέχρι να γίνει η δίκη

Νέα απόφαση-βόμβα από τον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος απαγορεύει στους τρεις διαιτητές Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αμπάρκιολη να σφυρίξουν ξανά στα ελληνικά γήπεδα μέχρι να γίνει η δίκη!

Τρεις διαιτητές πέρασαν σήμερα την πόρτα του ειδικού ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη προκειμένου να απολογηθούν αφού κατηγορούνται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Πρώτος παρουσιάστηκε ο Κώστας Ιωαννίδης. Ο ρέφερι της Super League που κατηγορείται για δωροδοκία - δωροληψία είχε πάρει προθεσμία για σήμερα. Αφού απολογήθηκε για μία ώρα, βγαίνοντας είπε: «Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις στον κύριο Ανδρεάδη, είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είπα την πορεία μου, ποιος είμαι και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα περιμένουμε».

Επόμενος που μπήκε στο γραφείο του Ανδρεάδη ήταν ο διαιτητής Ιωάννης Κάμπαξης που κατηγορείται επίσης για δωροδοκία-δωροληψία. Εμεινε και αυτός περίπου μία ώρα και μετά αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις ενώ τελευταίος απολογήθηκε ο Απόστολος Αμπάρκιολης.

Στη συνέχεια πήγαν και οι τρεις στο γραφείο του εισαγγελέα, όπου περίμεναν την απόφαση για το μέλλον τους! Αυτή τελικά ήταν καταπέλτης αφού τους απαγόρεψε σε συμφωναία με τον ανακριτή, να διαιτητεύουν σε επίσημο ματς μέχρι να γίνει η δίκη, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι νεωτέρας κρεμάνε τις σφυρίχτρες τους! Αντιθέτως ο ειδικός ανακριτής συζητώντας με τον εισαγγελέα αποφάσισε να μης τους επιβάλλει περιορισμό για άλλη αθλητική δραστηριότητα, παρά μόνο για τη διαιτησία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ