Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ: "ΜΠΡΑΒΟ, ΠΑΟΚΑΡΑ"!

Το είπαν και το έκαναν… Ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό, χαρίζοντας απίστευτη χαρά και πρωτόγνωρη συγκίνηση σε όλους τους φίλους της ομάδας και ευρύτερα του αθλητισμού.

Με αφορμή τη μεγάλη, ιστορική κατάκτηση στην έδρα του της νίκης επί του Ολυμπιακού στο βόλεϊ και την κατάκτηση και του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ανδρών, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης συγχαίρει από καρδιάς παίκτες και παράγοντες για τη σπουδαία επιτυχία που ανέβασε -επιτέλους- λίγο το ηθικό μας!

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έκανε ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα. Ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες και προβλήματα, με υπομονή και επιμονή, κόπο και σκληρή δουλειά, κατάφεραν αυτό που ορισμένοι ήθελαν να θεωρούν ακατόρθωτο. Όχι, όμως, κι εμείς που πάντα πιστεύαμε ότι και αυτή η στιγμή θα έρθει…

»Εύχομαι και ελπίζω να παραμείνει στην κορυφή. Μπορεί, το αξίζει, το δικαιούται. Θα παραμείνουμε στο πλάι του ΠΑΟΚ και στα καλά και τα άσχημα, και στα εύκολα και τα δύσκολα. Όπως κάναμε πάντα. ΜΠΡΑΒΟ, ΠΑΟΚΑΡΑ!», καταλήγει ο Σίμος Δανιηλίδης, μεταφέροντας βεβαίως και τα ανάλογα συναισθήματα περηφάνιας σύσσωμης της δημοτικής αρχής και του λαού του δήμου Νεάπολης-Συκεών…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ