Υλικά
- 2 κιλά κολοκυθάκια σκουρόχρωμα
- 200 γρ φέτα
- 3 τέταρτα του ποτηριού ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι νερό
- αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες
Τα βάζουμε σε ενα ταψί , τα αλατίζουμε, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το νερό
Τα ανακατευούμε, το σκεπάζουμε με ασημόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο σε 250 βαθμούς
Μετά από μισή περίπου ώρα αφαιρούμε το ασημόχαρτο και ανακατευούμε λίγο το φαγητό
Όταν έχουν ψηθεί λίγο τα κολοκυθάκια ανάβουμε το γκριλ για να ροδίσουν.
Μετά προσθέτουμε την φέτα σε μικρα κομματάκια και το αφήνουμε στον φούρνο ακόμα 5 λεπτἀ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ