Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Εμφανίστηκε στα χέρια χρήστη το Samsung Galaxy S24 Ultra


Το Samsung Galaxy S24 Ultra βγήκε εκτός εργαστηρίων και εμφανίστηκε σε φωτογραφία.

Η Samsung ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ανακοίνωση και κυκλοφορία των Samsung Galaxy S24 και ενώ όλοι περιμένουμε το Galaxy Unpacked event της 17ης Ιανουαρίου, έρχεται μια σειρά φωτογραφιών να δείξει το πιο ακριβό μοντέλο στα χέρια χρήστη. Συγκεκριμένα, ο David Martin ανέβασε στο λογαριασμό του στο X (Twitter) τρεις εικόνες που δείχνουν το Samsung Galaxy S24 Ultra στα χέρια κάποιου (δεν διευκρινίζεται αν είναι στου ίδιου) και το βλέπουμε από πολλές και διαφορετικές γωνίες.
Αν και κάποιο φαντάστηκαν ότι πρόκειται για επεξεργασμένο οπτικό υλικό, ο γνωστός leaker Ice Universe επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού του την αυθεντικότητά τους, ενώ ο ίδιος ανέβασε τη μπροστινή όψη του Galaxy S24 Ultra δίπλα σε ένα Galaxy S22 Ultra. Μάλιστα, τα τοποθέτησε έτσι ώστε να φαίνεται τόσο ο σχεδιασμός και η οθόνη, όσο και τα περιθώρια γύρω της που έχουν μειωθεί.
Όπως φαίνεται λοιπόν, το φετινό Ultra μοντέλο θα διατηρήσει τον σχεδιασμό των τωρινών μοντέλων στη διάταξη των καμερών με τα ξεχωριστά δαχτυλίδια, ενώ από πλευράς κατασκευής θα έχουμε στο κυρίως σώμα τιτάνιο αντίο για αλουμίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ