Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Η απάντηση Μπέου για τις «ζωντανές» φάτνες στον Βόλο: «Κοπρίτες, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα ρε π#$%&* μου»


Επίθεση εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος σε κτηνιατρικούς και φιλοζωικούς συλλόγους, με αφορμή την τοποθέτηση ζωντανών ζώων σε φάτνη στον Βόλο.

Αντιδράσεις προκάλεσε και φέτος στους κτηνιατρικούς και φιλοζωικούς συλλόγους η απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να τοποθετήσει χριστουγεννιάτικες φάτνες με αληθινά ζώα στην πλατεία Αγίου Νικολάου στον Βόλο.

Το θέμα συζητήθηκε και στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Βόλου, με τον επικεφαλής της ΛΑΣ, Απόστολο Ριζόπουλο να λέει: «Διαφωνούμε να υπάρχουν ζωντανά στην φάτνη. Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για τις μυρωδιές. Εκτιμούμε ότι έπρεπε να βάλουμε ομοιώματα. Τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον».

Τότε τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μπέος και ρώτησε τον κ. Ριζόπουλο ποιο είναι το φυσικό περιβάλλον των προβάτων. «Στη στάνη ε; Εκεί είναι. Στη στάνη πάει ο βοσκός κάθε δύο μέρες κι εμείς έχουμε άνθρωπο και κτηνίατρο πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Το βαφτίζουμε στάνη λοιπόν. Παραχώρησα τον χώρο στον Άγιο Νικόλαο σε έναν βοσκό και το έκανα στάνη και δε μπορεί να μας πειράξει κανένας. Κοπρίτες. Για τρέλα μιλάμε ρε π... μου. Ρε, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα. Θα τρελαθώ. Δε ντρέπεστε λίγο; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τους ζωολογικούς κήπους στην Αθήνα που εκεί τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον; Πηγαίνετε στις Βρυξέλλες να δείτε. Τι να τους εξηγούμε τώρα;», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ