Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Τζον Λένον στο ντοκιμαντέρ «John Lennon: Murder Without a Trial»


Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του Τζον Λένον από τον Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν παρουσιάζονται στο νέο ντοκιμαντέρ 3 μερών του Apple TV+ με τίτλο «John Lennon: Murder Without a Trial».

Μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις αυτόπτων μαρτύρων και στενών προσώπων στη ζωή του «σκαθαριού» δίνονται νέες απαντήσεις και πληροφορίες για το πως ένας φωτογράφος από τη Χαβάη, επιθυμούσε να δολοφονήσει τον Λένον.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η ψυχίατρος που αξιολόγησε για πρώτη φορά τον Τσάπμαν, ο οδηγός ταξί Richard Peterson που ήταν μάρτυρας των πυροβολισμών και ο Jay Hastings, θυρωρός στο ιστορικό κτίριο «Dakota» που άκουσε τα τελευταία λόγια του Λένον.

Δείτε το τρέιλερ


Ακόμα αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας σε αφήγηση του βραβευμένου με Emmy, Κίφερ Σάδερλαντ και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Νίκολας Χούλτ και Ρομπ Κολντστριμ.

Σημειώνεται ότι μέσω του νόμου περί ελευθερίας πληροφοριών δόθηκε στην παραγωγή η δυνατότητα πρόσβασης σε αρχεία του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, στο Συμβούλιο Αποφυλάκισης και στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.

Το «John Lennon: Murder Without a Trial» θα κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα από τις 6 Δεκεμβρίου.


ΑΠΕ - ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ