Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ο νέος αρχιδιαιτητής Πίτερ Φρόιντφελντ ζήτησε από τους ρέφερι να αποφεύγουν τις επαφές με τους συλλόγους


Μετά την επεισοδιακή επιλογή του που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Πίτερ Φρόιντφελντ, ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ με επιστολή του προς τους διαιτητές έδωσε ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές.

Σε αυτή συνέστησε στους ρέφερι της Stoiximan Super League και όχι μόνο να αποφεύγουν τις επαφές με τις ομάδες και τους εκπροσώπους τους, αλλά και να τον ενημερώνουν για οτιδήποτε τους απασχολεί.

Η επιστολή του Πίτερ Φρόιντφελντ:

«Αγαπητοί διαιτητές και βοηθοί διαιτητές στη Super League 1,

Είχα ήδη τη χαρά να γνωρίσω όλους τους διαιτητές μέσα από τις συναντήσεις των ομάδων μας. Ωστόσο, θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να συστηθώ στους βοηθούς διαιτητές.

Το όνομά μου είναι Peter Frojdfeldt και είμαι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ από τη Σουηδία, ήμουν διαιτητής της FIFA μέχρι το 2008 και μετά ήμουν προπονητής των κορυφαίων διαιτητών της Σουηδίας για πάνω από 10 χρόνια. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω σύντομα από κοντά.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους ότι αν λάβετε οποιαδήποτε παράπονα ή αρνητικά σχόλια από συλλόγους ή εκπροσώπους τους, είτε πριν είτε μετά τους αγώνες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως στην ΚΕΔ. Εμείς θα χειριστούμε την επικοινωνία με τους συλλόγους εκ μέρους σας.

Είναι σημαντικό να αποφεύγετε ως μεμονωμένος διαιτητής την άμεση επαφή σε μια τέτοια επικοινωνία με τους συλλόγους ή τους εκπροσώπους τους. Αυτό γίνεται για τη δική σας ασφάλεια και για να είμαστε ενωμένοι ως ενιαία ομάδα διαιτητών.

Τις επόμενες εβδομάδες θα σας παρουσιάσω τη νέα ΚΕΔ.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν προκύψει οποιαδήποτε ερώτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ