Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Νικολέτα Βλαβιανού: Μου έδιναν αρκετά εκατομμύρια για μία γυμνή φωτογράφιση


Για τη γυμνή φωτογράφιση που της είχαν προτείνει να κάνει από το Playboy και για την οποία μάλιστα της έδιναν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Νικολέτα Βλαβιανού σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

«Ήμουν πιτσιρίκα, όταν μου είχε προταθεί γυμνή φωτογράφιση από το Playboy. Δεν ήταν ηθικοπλαστικό το θέμα, αλλά εμένα δεν με εξέφραζε κάτι τέτοιο για να το κάνω. Μάλιστα μου δίνανε και αρκετά εκατομμύρια τότε», αποκαλύπτει η Νικολέτα Βλαβιανού.

«Μην φανταστείς ότι αγόραζες και σπίτι, αλλά ένα αυτοκίνητο το έπαιρνες. Δεν είχα λόγο να το κάνω όμως. Δεν ήμουν ποτέ αυτής της φιλοσοφίας», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός. 

Έχετε δεχτεί κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού;

Πάντα ο κόσμος μου έδειχνε τον θαυμασμό του. Μου έστελναν λουλούδια για παράδειγμα και άλλα τέτοια.

Αυτό που με είχε τρομάξει ήταν την δεκαετία του ‘90. Τότε δεν υπήρχαν κινητά φαντάσου και ένας θαυμαστής είχε βρει το τηλέφωνο του καμαρινιού στο θέατρο και μετά βρήκε και του σπιτιού μου. Και με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο.

Κάθε φορά που έφευγα από το θέατρο τρόμαζα να κυκλοφορήσω, φοβόμουν να παρκάρω, κοίταζα γύρω γύρω από το σπίτι. Δεν ξέρεις και ο καθένας τι μούρλα κουβαλάει… Αυτό θυμάμαι με είχε τρομάξει τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ