Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Βαγγέλης Περρής – Αυστηρή προειδοποίηση στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα υπάρξουν ευθύνες ποινικές»


"Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως".

Ο Βαγγέλης Περρής έστειλε πριν από λίγο μέσα από το Πρωινό αυστηρή προειδοποίηση στην Κατερίνα Καινούργιου, πως ενδέχεται να κινηθεί νομικά εναντίον της μετά από τη χθεσινή της δήλωση.

Κατερίνα Καινούργιου για Βαγγέλη Περρή: «Πόσο χυδαίο από την πλευρά ενός άνδρα»

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε στον αέρα: «Εμένα μου έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνιση μου. Θα μου πεις, τώρα, τι ασχολείσαι με τον Βαγγέλη Περρή ρε Κατερίνα αλλά λέω ένα παράδειγμα. Πόσο χυδαίο είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα… Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση».

Το πρωί της Πέμπτης, ο Βαγγέλης Περρής είπε τα εξής: «Θα πρέπει αυτό το οποίο είπε, ότι την έχω σχολιάσει με χυδαίο τρόπο, η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει κατάλαβα, υπονοήθηκε, μου είπανε. Να πει το χυδαίο σχόλιο που έχει ακουστεί από μένα. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως και οι ευθύνες αυτές, φυσικά, θα είναι ποινικές».

«Θα πρέπει να φέρει τη χυδαία, τον χυδαίο τρόπο σχολιασμό στην εμφάνισή της. Δεν έχει γίνει», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ