Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Βγήκε πρώτο ραντεβού με κοπέλα και εκείνη έφερε μαζί τους γονείς της: Του πρότειναν ημερομηνίες για γάμο (βίντεο)


Άναυδος έμεινε ένας νεαρός που μοιράστηκε την εμπειρία του από ένα ραντεβού που βγήκε πρόσφατα. Το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και μοιράστηκε την εμπειρία του έγινε γρήγορα viral.

Σε μια εκπληκτική ιστορία που καθήλωσε πάνω από 20 εκατομμύρια θεατές στο TikTok, ο Zakir Siddiqui μοιράστηκε μια εμπειρία πρώτου ραντεβού που γρήγορα έγινε viral. Ο Siddiqui, που αυτοπροσδιορίζεται ως «viral Ινδός στο TikTok με μαύρη ζώνη στα πρώτα ραντεβού», βρέθηκε σε μια απροσδόκητα περίεργη κατάσταση κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με μια γυναίκα.

Η ιστορία ξεκινά με τον Siddiqui και την Priyanka με την επικοινωνία τους να ξεκινάς στο Bumble, μια εφαρμογή online dating. Το προφίλ της Priyanka, που ανέφερε με χιούμορ: «Είτε αυτό είτε γάμος», τράβηξε την προσοχή του Siddiqui. Υποθέτοντας ότι επρόκειτο για ένα αστείο, αποφάσισε να συμμετάσχει. Η συνομιλία τους αποκάλυψε κοινές ρίζες, καθώς και οι δύο κατάγονται από μέρη της Ινδίας, και οδήγησε στην απόφασή τους να συναντηθούν για ινδικό φαγητό στο πρώτο τους ραντεβού.
Ωστόσο, το ραντεβού πήρε μια απρόβλεπτη τροπή. Mόλις έφτασαν στο τραπέζι που είχαν κλείσει είδαν ότι βρίσκονταν κάποιο άλλοι. Προς έκπληξή του, η Priyanka σύστησε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο τραπέζι ως γονείς της. Παρά το σοκ, ο Siddiqui κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να τους χαιρετήσει ευγενικά.

Καθώς το δείπνο προχωρούσε, η κατάσταση γινόταν όλο και πιο έντονη. Ο Siddiqui βρέθηκε να δέχεται ερωτήσεις από τους γονείς της Priyanka σχετικά με τη δουλειά του και άλλες προσωπικές λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να αστειευτεί λέγοντας ότι η βραδιά έμοιαζε περισσότερο με ανάκριση παρά με ραντεβού. Η χιουμοριστική και ειλικρινής εξιστόρηση αυτής της ασυνήθιστης εμπειρίας του βρήκε ανταπόκριση σε ένα τεράστιο κοινό, μετατρέποντας την ιστορία του σε viral αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ