Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Έπιναν νερό τουαλέτας επί έξι μήνες – Τα παράξενα προβλήματα υγείας ζευγαριού και η αλήθεια που σόκαρε


Ένα ζευγάρι στο Πεκίνο έπινε νερό τουαλέτας για έξι μήνες, χωρίς να το γνωρίζει, αφότου μετακόμισε στο νέο τους διαμέρισμα, τον Μάιο. Σύμφωνα με τη New York Post, ο Ταν -όπως αναφέρεται θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του- και η σύντροφός του άρχισαν να εμφανίζουν περίεργα προβλήματα υγείας λίγο μετά τη μετακόμισή τους. Και οι δύο παρουσίασαν έναν ανεξήγητο έντονο βήχα, ενώ ο Ταν ισχυρίζεται πως έχασε τα μαλλιά του και παρουσίασε ακμή.

Μετά από έξι μήνες, συνειδητοποίησε πως δεν είχε πληρώσει λογαριασμό νερού, ωστόσο το διαμέρισμά του, με ενοίκιο 1.400 δολαρίων το μήνα, συνέχιζε να έχει νερό.

Ύστερα από ορισμένες δοκιμές με τους μετρητές νερού κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν το ζευγάρι άνοιγε τη ροή νερού στο διαμέρισμα, ο μετρητής δεν κατέγραφε κάποια αύξηση στις μονάδες.

Έτσι αποφάσισε να καλέσει έναν υδραυλικό, για να εντοπίσει το πρόβλημα. Τότε έγινε η συγκλονιστική αποκάλυψη. Ένας επιπλέον σωλήνας, ο οποίος είχε περάσει απαρατήρητος, συνέδεε τους σωλήνες της τουαλέτας και του νερού της βρύσης.

Επί έξι μήνες το ζευγάρι έπινε, μαγείρευε και έκανε μπάνιο με νερό τουαλέτας. Ο υδραυλικός διόρθωσε το δίκτυο, ενώ ο Ταν ζητάει τώρα χρηματική αποζημίωση από την εταιρεία ενοικίασης του διαμερίσματος, η οποία ισχυρίζεται πως ήταν επιλογή ορισμένων ενοίκων να προμηθεύονται νερό από ένα κοντινό πηγάδι.


Η εταιρεία ενοικίασης υποστηρίζει επίσης ότι το νερό του πηγαδιού πέρασε ποιοτικούς ελέγχους μόλις τον Μάρτιο και διαπιστώθηκε πως μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο για το ξέπλυμα των τουαλετών και το πότισμα φυτών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ταν τονίζει ότι ο ίδιος και η κοπέλα του δεν ενημερώθηκαν ποτέ για αυτή τη συμφωνία πριν εγκατασταθούν. Οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία ενοικίασης σχετικά με το αίτημα αποζημίωσης συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ