Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Το viral κόλπο για να βλέπεις αμέτρητα βίντεο στο TikTok χωρίς να αγγίζεις το smartphone σου


Έχει κρύο και θέλεις να παρακολουθήσεις βιντεάκια στο TikTok χωρίς να βγάλεις τα χέρια σου από τη ζεστή σου κουβέρτα; Σου έχουμε τη λύση.

Για πολλούς από εμάς το TikTok αποτελεί την αγαπημένη μας πλατφόρμα στα social media. Όχι τόσο για να ανεβάζουμε περιεχόμενο, αλλά περισσότερο για να το καταναλώνουμε. Έχουμε περάσει άλλωστε αρκετές ώρες μπροστά από την οθόνη του κινητού μας, scrollάροντας με το δάχτυλό μας, προκειμένου να δούμε το επόμενο βίντεο και το επόμενο και το επόμενο.

Ειλικρινά, κάτι φορές αυτό το scroll καταντάει κουραστικό. Ειδικά τις νύχτες που κάνει κρύο και έχεις ξαπλώσει κάτω από το πάπλωμα ή την κουβέρτα σου, μοιάζει σχεδόν αδύνατο να βγάλεις το χέρι σου και να πατήσεις στην οθόνη του smartphone σου, για να πας στο επόμενο βίντεο στο TikTok.

Δεν θα ήταν τέλειο αυτό να γινόταν κάπως αυτόματα; Ή με μια φωνητική εντολή για παράδειγμα; Αυτή τη λύση δίνει τώρα ένας χρήστης της πλατφόρμας, ο οποίος μας έδειξε σε ένα βίντεό του πώς γίνεται να προχωράς στο επόμενο βίντεο του TikTok, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σου.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στην επιλογή Προσβασιμότητα στις Ρυθμίσεις του κινητού σου, να βρεις τον Φωνητικό Έλεγχο και να πατήσεις στην Προσαρμογή Εντολών. Εκεί θα επιλέξεις τη Δημιουργία Νέας Εντολής, θα γράψεις στη μπάρα τη λέξη «Next» και θα ορίσεις ως ενέργεια την κίνηση προς τα πάνω με το δάχτυλό σου. Έπειτα θα ανοίξεις το TikTok σου και απλά θα πεις Next, για να πας στο επόμενο βίντεο χωρίς να χρησιμοποιήσεις καθόλου τα χέρια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ