Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Τι συνέβη όταν μία κοπέλα είπε στο σύντροφό της ότι δίνει πολλά χρήματα στο μανικιούρ


Το μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι δύο είδη περιποίησης που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν, ωστόσο αρκετές φορές δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εξαιτίας του κόστους τους. Μία Αμερικανίδα που είχε εντοπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα στον προϋπολογισμό της εδώ και καιρό, εξομολογήθηκε τις σκέψεις της στον σύντροφό της και ο ίδιος αποφάσισε να τη βοηθήσει μαθαίνοντας ο ίδιος να κάνει μανικιούρ.

Η Dakota και ο Jay λοιπόν, μία μέρα συζητούσαν και εκείνη του είπε ότι το μανικιούρ της, που περιλαμβάνει τεχνητά νύχια και μία ειδική διαδικασία επεξεργασίας τους, είναι ακριβό και δεν γίνεται να ικανοποιεί τόσο συχνά την ανάγκη να περιποιείται τα άνω άκρα της. Ο Jay όχι μόνο δεν είπε στην Dakota πως το μανικιούρ είναι κάτι περιττό, αλλά πήγε σε σχολή για τεχνίτες νυχιών και έμαθε την τεχνική που προτιμάει η Dakota. Πλέον, λοιπόν, ο Jay είναι τεχνίτης νυχιών και μάλιστα έχει μάθει πολύ καλά τη μέθοδο Gel X, η οποία γίνεται μόνο από ειδικούς, και την εξασκεί πάνω στην Dakota, τη μαμά της αλλά και τις φίλες της.Ο Jay, την πρώτη φορά που προσπάθησε να φτιάξει τα νύχια της Dakota, χρειάστηκε σύμφωνα με το video που ανάρτησε εκείνη στο TikTok, περίπου 4 ώρες. Έκτοτε έχουν βελτιωθεί οι χρόνοι του και τα αποτελέσματά του. Η Dakota καταγράφει την προσπάθεια του Jay να γίνει ένας άρτιος τεχνίτης, ο οποίος ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο αντικείμενο αποκλειστικά και μόνο για να βοηθήσει τη σύντροφό του και να βελτιώσει τη ζωή τους. Μάλιστα, ο Jay έχει προμηθευτεί όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για να μπορεί να της φτιάχνει επαγγελματικά τα νύχια για πάντα.

Ο ίδιος δεν κάνει αυτό το χόμπι μηχανικά, αλλά πραγματικά έχει αγαπήσει όλες τις μικρές λεπτομέρειές του, ενώ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φρόντισε να κάνει στη μητέρα της Dakota ένα special σχέδιο. Η μαμά της μετανάστευσε στην Αμερική όταν ήταν 19 χρονών και δούλεψε πολύ σκληρά στη ζωή της για να τη μεγαλώσει, κι έτσι αυτή η ειδικού τύπου περιποίηση ήταν ένα μικρό ευχαριστώ από το ζευγάρι σε εκείνη.

Κι έτσι, από μία τρυφερή κίνηση του Jay, προέκυψε πως ο ίδιος είναι καλός σε αυτή την ενασχόληση και πως μπορεί μέσα από το μανικιούρ να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ