Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Κουλτουράλ Λεονέσα- Βαλένθια δωρεάν μέσω της υβριδικής πλατφόρμας του OPEN

Το θρυλικό Κύπελλο Ισπανίας αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN με συναρπαστικές αναμετρήσεις και συγκλονιστικό θέαμα.

Το Copa del Rey είναι στο OPEN και θα μας προσφέρει απίστευτες ποδοσφαιρικές στιγμές μέχρι και τον μεγάλο τελικό στις 18 Απριλίου!

Tην Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, πριν την απευθείας μετάδοση από την ελεύθερη τηλεόραση του OPEN της αναμέτρησης Σαραγόσα-Ρεάλ Μαδρίτης που ξεκινάει στις 22.00 για το Κύπελλο Ισπανίας, οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να απολαύσουν ακόμα έναν αγώνα του Copa del Rey. Μέσω μέσω της υβριδικής πλατφόρμας του OPEN θα μεταδοθεί ζωντανά και το -επίσης νοκ άουτ- παιχνίδι Κουλτουράλ Λεονέσα-Βαλένθια στις 20.00!

Την αναμέτρηση θα περιγράψουν ο Γιώργος Τσαντάκης και ο Αλέξανδρος Ξενικάκης.

Όσοι έχουν smart TV μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά και δωρεάν το παιχνίδι μέσω της υβριδικής τηλεόρασης του OPEN . Ένας- νοκ άουτ- εκτός έδρας αγώνας της κατόχου του τροπαίου Βαλένθια, η οποία προέρχεται από θρίαμβο στο πρωτάθλημα επί της Μπαρτσελόνα, κόντρα στην ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης, την Κουλτουράλ Λεονέσα που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης!

https://we.tl/t-8tD0mgOP8h

Οι αγώνες συνεχίζονται και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 20.00 με το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Λεγκανές που θα μεταδοθεί στην ελεύθερη τηλεόραση του OPEN, σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη και Μιχάλη Τσίγκρη

Το θρυλικό Κύπελλο Ισπανίας, το εμβληματικό Copa del Rey,
ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο OPEN!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ