Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Πώς θα γίνει το τρίψιμο του τυριού ευκολότερο και… καθαρότερο

Όλα τα σκεύη της κουζίνας έχουν τα τρικ τους για να κάνουν ό,τι κάνουν ευκολότερα και αποδοτικότερα.

Αυτό μας λέει η Jenny Stewart του Chow, βάζοντας στο στόχαστρό της τον ταπεινό τρίφτη. Που όλοι ξέρουμε πόσο δύστροπος μπορεί να γίνει όταν θες να τρίψεις τυρί.

Για να γίνει απλούστερη η διαδικασία, η Stewart περνά τον τρίφτη με αντικολλητικό σπρέι μαγειρικών σκευών, αυτό που χαρίζει αντικολλητική προστασία σε σκεύη και φόρμες φούρνου, και όπως δείχνει στο βίντεό της, η διαδικασία απλοποιείται κατά πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ