Αυτό μας λέει η Jenny Stewart του Chow, βάζοντας στο στόχαστρό της τον ταπεινό τρίφτη. Που όλοι ξέρουμε πόσο δύστροπος μπορεί να γίνει όταν θες να τρίψεις τυρί.
Για να γίνει απλούστερη η διαδικασία, η Stewart περνά τον τρίφτη με αντικολλητικό σπρέι μαγειρικών σκευών, αυτό που χαρίζει αντικολλητική προστασία σε σκεύη και φόρμες φούρνου, και όπως δείχνει στο βίντεό της, η διαδικασία απλοποιείται κατά πολύ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ