Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Γέννησε στον χορό των αποφοίτων και έκανε κάτι αδιανόητο

H Melissa Drexler ήταν 18 ετών και ζούσε στο New Jersey. Ήταν τελειόφοιτος στο λύκειο Lacey Township και έγκυος. Δεν είχε πει όμως σε κανέναν ότι περίμενε παιδί. Ούτε στον πατέρα του παιδιού, ούτε στους γονείς της, ούτε σε φίλους.
Ο σωματότυπός της, ούσα 1.70 σε ύψος και 60 κιλά σε βάρος, την βοήθησε να κρατήσει «αόρατη» την εγκυμοσύνη.

Στις 6 Ιουνίου του 1997, λάμβανε χώρα ο χορός των αποφοίτων. Από το αυτοκίνητο που την μετέφερε στον χώρο διεξαγωγής του, παραπονέθηκε ότι έχει πόνους στο στομάχι. Περίπου 20 λεπτά μετά την άφιξή της, εξαφανίστηκε και κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα. Εκεί γέννησε μόνη της το βρέφος μέσα στη λεκάνη.

Το έβαλε σε μια σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια. Πριν είχε κόψει τον ομφάλιο λώρο, στο μηχάνημα του χαρτιού. Μια φίλη της την ρώτησε αν είναι καλά έξω από την τουαλέτα. Εκείνη απάντησε ότι τελειώνει σύντομά και να πει στα αγόρια, ότι δεν θα αργήσει.


Επέστρεψε στον χορό, έφαγε μια σαλάτα και έπειτα χόρεψε με το αγόρι της. Κάποιος πρόσεξε το αίμα στην τουαλέτα και οι καθηγητές ρώτησαν την ίδια και τις φίλες της, τι συνέβη. Εκείνη υποστήριξε ότι έχανε πολύ αίμα λόγω της περιόδου της. Όμως η καθαρίστρια, αφού καθάρισε τα αίματα, υποπτεύθηκε πως κάτι περίεργο κρυβόταν στην σακούλα και μίλησε στον υπεύθυνο καθαριότητας. Εκείνος άνοιξε την σακούλα και αντίκρυσε το τρομακτικό θέαμα του νεκρού βρέφους.

Στην αρχή δήλωνε αθώα. Τον Αύγουστο όμως του 1998, η Melissa Drexler δήλωσε ένοχη για να μειωθεί η ποινή της. Καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης. Μετά από τρία χρόνια και έναν μήνα αποφυλακίστηκε υπό όρους. Το μόνο που έγινε γνωστό για την μετέπειτα ζωή της είναι πως παντρεύτηκε και απέκτησε δυο παιδιά, με το δεύτερο να γεννιέται το 2016. Το έγκλημα της όμως πριν από περίπου 22 χρόνια, παραμένει ένα από τα πιο σκληρά και επανέρχεται στην μνήμη όλων, κάθε φορά που διαπράττεται ένα παρόμοιο έγκλημα. Έμεινε στην ιστορία ως «prom mom».e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ