Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Αύξηση τηλεθέασης για το «Έλα Χαμογέλα»

Η πιο δεμένη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, μια παρέα της TV που έγινε παρέα και στη ζωή, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την ξεχωριστή χημεία, την αμεσότητά της και την πλούσια θεματολογία της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Τον Ιανουάριο, το «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε μέσο όρο 13,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, καταγράφοντας επιπλέον άνοδο από τον Δεκέμβριο και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση (Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση/ Alpha 27%, Πρωινοί Τύποι/ ΑΝΤ1 12%, Dot/ ΣΚΑΙ 10%, Aκραία Φαινόμενα/ ΣΚΑΙ 9,4%, Υγεία Πάνω από Όλα / ΑΝΤ1 6,2%).
Η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» σημείωσε σημαντική αύξηση και στις γυναίκες 18-54 ετών καταγράφοντας μέσο όρο 16,2%, με άνοδο 2,2 μονάδων από τον Δεκέμβριο.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 9.50 το πρωί, η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη μας λένε «Έλα Χαμογέλα», με ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που αποτυπώνει με τα πιο ζωηρά χρώματα και τα πιο επίκαιρα θέματα το αισιόδοξο μήνυμα του τίτλου της εκπομπής.

#elaxamogela
#opentv



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ