Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρίνα Ασλάνογλου αυτό το Σαββατοκύριακο στην παρέα του «Έλα Χαμογέλα»

Κάθε Σαββατοκύριακο, ξεκινάμε την ημέρα μαζί με την πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα. Μια παρέα που είναι εξίσου δεμένη στην TV και στη ζωή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη μας λένε κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί «Έλα Χαμογέλα» με ένα πλούσιο πρωινό πρόγραμμα που τα έχει όλα -και πρώτα από όλα θετική ενέργεια για να ξεκινήσουμε το ΣΚ με την πιο αισιόδοξη διάθεση.

Αυτό το Σάββατο στην παρέα του Έλα Χαμογέλα έρχεται ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ την Κυριακή η Σίσσυ και η ομάδα της υποδέχονται την Μαρίνα Ασλάνογλου. Μαζί μας αύριο και ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, για να μαγειρέψουμε παρέα νόστιμες και εύκολες συνταγές που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Ακόμα, η Σίσσυ μαζί με τον Κωνσταντίνο ταξιδεύουν στον Βόλο, μας ξεναγούν στα ωραιότερα μονοπάτια του, γνωρίζουν τους ανθρώπους του και μας επιφυλάσσουν μια σειρά από εκπλήξεις.

Η πιο cool παρέα της ελληνικής TV έρχεται κάθε ΣΚ στις 9.50 το πρωί στο OPEN με το πιο αισιόδοξο και γλυκό μήνυμα: «Έλα Χαμογέλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ