Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Έντονο ενδιαφέρον για τον Μιχόγεβιτς του ΠΑΟΚ

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει για τον Μάρκο Μιχόγεβιτς που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στην Άουε, αφού τα γερμανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι ο Βόσνιος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης, αλλά και της Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Μιχόγεβιτς που το καλοκαίρι παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ με την μορφή του δανεισμού στην Άουε, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Σταντάρ και της Σπαρτάκ.


Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, ο 23χρονος στόπερ βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των δύο ομάδων, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βόσνιου αμυντικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Γερμανών, στο... παιχνίδι βρίσκεται και η Άουε που διατηρεί ρήτρα αγοράς για τον Μιχόγεβιτς η οποία ανέρχεται στις 800 χιλιάδες ευρώ.

Μένει να φανεί κατά πόσο ευσταθούν τα σενάρια των Γερμανών για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αν μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου σε λίγες ώρες, θα κατατεθεί πρόταση στον ΠΑΟΚ από την Σταντάρ ή την Σπαρτάκ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ