Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

«Αγριες Μέλισσες»: Η σκηνή που συγκλόνισε και δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο -Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει

Μια σκηνή που είδαν οι τηλεθεατές και συγκλονίστηκαν, δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο των «Αγριων Μελισσών».

Αυτή δείχνει τον Κυπραίο να λύνει και να αγκαλιάζει στο πάτωμα τον γιο του Νέστορα τον οποίο σκότωσε στην Κατοχή. Οπως αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο πρωταγωνιστής των «Αγριων Μελισσών», αυτή η σκηνή δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο, αλλά τη δημιούργησε ο ίδιος.

«Είναι μια δική μου προσπάθεια. Κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι γιατί μερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο και ο ηθοποιός πρέπει να βάζει τις δικές του πινελιές. Στο σενάριο δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη σκηνή το ότι ο Κυπραίος όταν τον σκοτώνει, τον λύνει και τον αγκαλιάζει. Μου βγήκε και το δούλεψα κατά αυτόν τον τρόπο ώστε ο ήρωας, ο Κυπραίος, να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αλλά αυτό είναι και δουλειά μας, να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω το σενάριο, τις λέξεις και τις δράσεις», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στο περιοδικό «TV O’ Clock» και τη Σοφία Τσίρκα.

 Ερωτηθείς για το εάν ο Θωμάς ξέρει ότι αυτός σκότωσε τον γιο του Νέστορα και εάν θα προσπαθήσει να λυτρωθεί από αυτό. «Το αν λυτρωθεί εξαρτάται από τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη γιατί και ο καθένας έχει τη δική του σκέψη για το τι ακριβώς μπορεί να είναι η λύτρωση για αυτόν τον άνθρωπο. Οπότε θα δείξει η συνέχεια. Είναι δύσκολο, βέβαια, να λυτρωθεί ένας τέτοιος χαρακτήρας αλλά, ναι, το θέμα είναι πού θα σε πάει η ζωή. Πού θα σε πάει η πένα της Μελίνας αυτή τη στιγμή, η οποία είναι πολύ καλή, είναι εξαιρετική», ανέφερε ο πρωταγωνιστής των «Αγριων Μελισσών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ