Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

«Βόμβες» Αγγελή: Ηθελαν να βάλουν φυλακή Σαμαρά, Αδωνι, Λοβέρδο -Κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο

Σε νέες αποκαλύψεις-βόμβα προχώρησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννης Αγγελής για την υπόθεση Novartis.

Ο κ. Αγγελής, στην συμπληρωματική κατάθεσή του στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές ότι υπήρχε σχέδιο προφυλάκισης του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών Άδωνη Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές – όποτε και αν λάμβαναν χώρα.

Κατά την κατάθεσή του ο κ. Αγγελής αναφέρθηκε και πάλι στον «Ρασπούτιν» (Δημήτρη Παπαγγελόπουλο) και υποστήριξε ότι τα περί προφυλάκισης των τριών πολιτικών προσώπων, προκύπτουν από συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσια Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.
Μάλιστα, ο κ. Αγγελής, δήλωσε στον κ. Ζαχαρή ότι είναι πρόθυμος, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία των καταθέσεων του, να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση με τις κυρίες Δημητρίου και Παπασπύρου.

Ο κ. Αγγελής επανήλθε στις αιτιάσεις του κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στην οποία απέδωσε δόλο, τονίζοντας πως από όλη την συμπεριφορά της κατέστη σαφές ότι στηριζόταν στις πλάτες τρίτου, δηλαδή του «Ρασπούτιν».

Ως προς το ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» ο κ. Αγγελής , φέρεται να παρέπεμψε στις κυρίες Παπασπύρου και Δημητρίου, όπως και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, που ξέρουν όπως είπε το όνομά του και του το είχαν πει.


«Με πρόδωσαν, με πούλησαν, με έστυψαν»

Τέλος, ο κ. Αγγελής εμφανίστηκε ιδιαίτερα πικραμένος από τη συμπεριφορά προσώπων: «Νοιώθω ότι με πούλησαν, με πρόδωσαν και με έστυψαν άνθρωποι που εμπιστεύτηκα κι αυτό είναι κάτι που με πονάει πολύ» τόνισε κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Ζαχαρής διαβίβασε αμέσως αντίγραφο της κατάθεσης του κ. Αγγελή στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ