Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Νίκος Αλιάγας: Φωτογραφία της κόρης του με τη μητέρα του, πωλήθηκε για 10.000 ευρώ

Τα οποία και δόθηκαν για την έρευνα του παιδικού καρκίνου
Ο Νίκος Αλιάγας έχει εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν την αγάπη του για τη φωτογραφία. Ο παρουσιαστής απαθανατίζει με τον φακό του, τα πιο ξεχωριστά στιγμιότυπα που βρίσκει ή του κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Αυτήν τη φορά, ο Νίκος Αλιάγας θέλησε να συνδυάσει αυτήν την αγάπη για τη φωτογραφία με ένα πολύ σημαντικό σκοπό. Ο παρουσιαστής απαθανάτησε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το χεράκι της κόρης του, Αγκάθας που αγγίζει το χέρι της γιαγιάς της Χαρούλας.

Η φωτογραφία, με τον τίτλο «Ιερή Φωτιά» διατέθηκε προς πώληση και συγκέντρωσε από μια δωρεά 10.000 ευρώ τα οποία και δόθηκαν για την έρευνα του παιδικού καρκίνου που οργανώνεται από το Ινστιτούτο Gustave Roussy. Αυτά τα 10.000 ευρώ μάλιστα, προστέθηκαν στα 3 εκατομμύρια ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί για τη χρηματοδότηση ενός ακόμη κτηρίου για τη συγκεκριμένη παιδιατρική έρευνα. «Οι σκέψεις μας στα άρρωστα παιδιά και στις οικογένειές τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλιάγας στο post που έκανε με τη συγκεκριμένη φωτογραφία στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ