Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Πάλι μέτριος ο ΠΑΟΚ πήρε όμως τη νίκη στη Λαμία

Δεν αποδίδει ο Δικέφαλος και όλα δείχνουν πως ο Φερέιρα δεν μπορεί να βρει τη λύση! 
Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από τη Λαμία με την εμφάνιση να αποτελεί πλέον μεγάλο πρόβλημα. Ευτυχώς ο Μάτος ήταν και πάλι εκεί για να δώσει τη λύση και έτσι να κρατάει «καυτή» την ανάσα του Δικέφαλου στον Ολυμπιακό.

To γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε στο 33ο λεπτό ο Μάτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων κόλλησε η οθόνη του VAR.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της ΕΡΤ μετέδωσε πως ο 4ος διαιτητής Μαλούτας ανέφερε πως «ελέγχθηκε η φάση και είναι όλα σωστά».

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, έχασε ευκαιρίες πριν το γκολ με τους Βιεϊρίνια στο 10΄ και Άκπομ στο 15΄, όπου ο Θεοδωρόπουλος επενέβη καταλυτικά, ενώ στο 33ο λεπτό σημειώθηκε η φάση που έκρινε τον αγώνα.

Ο Βάντερσον έκανε φάουλ στον Λημνιό, το εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια και ο Μάτος σκόραρε με προβολή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να υπερασπίζονται με ευκολία το προβάδισμά τους, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να τους απειλήσουν.

Κίτρινες: Σάσι, Αντέτζο, Βάντερσον - Άκπομ, Μαουρίτσιο, Αουγκούστο, Μάτος

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα (74΄ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας (85΄ Σάσι), Πλιάτσικας, Μπεχαράνο (69΄ Μπιανκόνι), Δημούτσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης (69΄ Κρέσπο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Μίσιτς, Eσίτι, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια (86΄ Αουγκούστο), Λημνιός, Άκπομ (63΄ Σφιντέρσκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ