Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτά είναι τα εννέα θύματα της συντριβής

Μέσα στο ελικόπτερο επέβαιναν και τρία παιδιά
Ταυτοποιήθηκαν και τα εννέα άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, το οποίο συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας.

Εκτός από τον θρύλο του NBA και την 13χρονη κόρη του Τζιάνα ή Τζίτζι νεκρός είναι και ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, που για 15 λεπτά έκανε κύκλους με το ελικόπτερο, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό του εξαιτίας της πυκνής ομίχλης.

Νεκρές είναι επίσης η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και η μητέρα της, Σάρα. Οι φίλοι τους κάνουν λόγο για πολύ ευαίσθητα άτομα, που νοιάζονταν για τους γύρω τους και πάντα χαμογελούσαν.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο 56χρονος προπονητής μπέιζμπολ στο κολέγιο Orange Coast, John Altobelli, η κόρη του Alyssa και η σύζυγός του Keri, όπως είπε στο CNN ο αδερφός του προπονητή Tony Altobelli.

Μέσα στο ελικόπτερο ήταν επίσης και η βοηθός προπονητή μπάσκετ στο σχολείο Harbor Day Corona del Mar στην Καλιφόρνια, Christina Mauser, όπως ανέφερε η δήμαρχος της Κόστα Ρίκα Katrina Foley.

Η Mauser ήταν η σύζυγος του τραγουδιστή των Tijuana Dogs, Matt Mauser, που επιβεβαίωσε την είδηση στο Facebook.

«Τα παιδιά μου και εγώ ήμαστε συντετριμμένοι. Χάσαμε την αγαπημένη μας σύζυγο και μητέρα στη συντριβή του ελικοπτέρου. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, σημαίνουν πολλά σε εμάς» έγραψε ο τραγουδιστής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ