Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

«Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκλεισε στον Alpha»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του Star «Globetrotters» τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Η εκρηκτική της σχέση με τον σύζυγο της, Χάρη Βαρθακούρη, αποτέλεσε πολλές φορές θέμα συζήτηση στα τηλεοπτικά πάνελ.

Το παιχνίδι τελείωσε, ο Χάρης και η Αντελίνα αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές και ήρθε η στιγμή, το ζευγάρι να σκεφτεί τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε σε αυτά τα επόμενα βήματα του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, η αναφορά του παρουσιαστή ήταν η εξής: «Τώρα θα σε σοκάρω. Να το σκάσω; Το σκάω στον ΣΚΑΪ. Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκλεισε στον Alpha. Είναι γεγονός. Το κορίτσι υπέγραψε. Οι Βαρθακούριανς σαρώνουν την ελληνική τηλεόραση. Ο ένας στο Big Brother, η άλλη στον Alpha» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Γιατί πήγε στον Alpha δεν έχω ιδέα, αν και κάτι περνάει από το μυαλό μου, κάτι υποψιάζομαι και κάπως με τρομοκρατεί. Δηλαδή θα φύγει η Ελένη και θα έρθει η Αντελίνα; Εδώ τώρα μιλάμε για σκάνδαλο, είναι too much! Δεν μπορώ να το αφήσω αυτό έτσι! Είμαι σχεδόν υποχρεωμένος να τραγουδήσω…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ