Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

«Φίλε μην το φτιάξεις»: Άφησε σημείωμα και 50€ σε τεχνικό για να πει στην κοπέλα του πως δεν επισκευάζεται το κινητό

Έδωσε σχεδόν 50 ευρώ σε τεχνικό για να πάρει τηλέφωνο την κοπέλα του και να πει πως δεν μπορεί να φτιάξει το κινητό του.

Ένας τεχνικός κινητών τηλεφώνων πληρώθηκε σχεδόν 50 ευρώ (40 λίρες) για… να μην κάνει την δουλειά του.

Συγκεκριμένα, ο Oli Pickles είδε έναν άνδρα να μπαίνει στο μαγαζί του, να του αφήνει ένα σπασμένο τηλέφωνο μαζί με (σχεδόν ) 50 ευρώ, συνοδευόμενα από ένα σημείωμα και να φεύγει αμέσως.

Απορημένος από την στάση του πελάτη που έφυγε άρον άρον, άνοιξε το σημείωμα και έκπληκτος είδε να του γράφει πως δεν επιθυμούσε να φτιαχτεί το τηλέφωνο του, ζητώντας να πάρει τηλέφωνο την κοπέλα του και να της το πει.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα του εξηγήσει ολόκληρη την ιστορία αργότερα.

Ο Oli Pickles διάβασε στο σημείωμα: «Αδερφέ κράτα τα λεφτά και το τηλέφωνο και πάρε την κοπέλα μου να της πεις πως δεν μπορείς να το φτιάξεις. Θα σου πω ολόκληρη την ιστορία αργότερα».
Ο τεχνικός έκανε αυτό ακριβώς που του ζήτησε ο πελάτης, πήρε τηλέφωνο την κοπέλα και της είπε ότι δεν μπορεί να φτιάξει το τηλέφωνό του συντρόφου της.

Μιλώντας στην Daily Mail ο τεχνικός ανέφερε πως δεν του έχει τύχει ποτέ πριν κάτι παρόμοιο και εικάζει πως κάποιο σοβαρό μυστικό θέλει να κρύψει από την κοπέλα του ο συγκεκριμένος πελάτης.

«Συνήθως όλοι βιάζονται να φτιαχτούν τα τηλέφωνα και να τα πάρουν όσο πιο σύντομα γίνεται, αυτό ήταν πρωτοφανές», ανέφερε ο τεχνικός.

«Κατάλαβα πως κάτι παράξενο θα μου ζητούσε όταν μπήκε στο μαγαζί, αφού φερόταν κάπως παράξενα. Του είπα να έρθει σε δυο ώρες αλλά ήμουν σίγουρος πως δεν θα το κάνει», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ