Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Μυστήριο με την εξαφάνιση της 11χρονης στην Καλλιθέα: Γύρισε σπίτι της με ταξί την επόμενη ημέρα

Τι είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού και για την υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν
Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 11χρονης κοπέλας από την Καλλιθέα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κοριτσιού άγνωστοι τo εγκλώβισαν σε έναν χώρο χωρίς να του κάνουν κακό και την επόμενη ημέρα το έβαλαν σε ταξί και το επέστρεψαν στο σπίτι του.
Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, είπε εστιάζοντας στην υπόθεση της 11χρονης πως εξαφανίστηκε από την Καλλιθέα, το πρωί της Κυριακής. «Με καθυστέρηση, μια μέρα αργότερα, εκδόθηκε ''amber alert''» δήλωσε και ξεκαθάρισε πως η εν λόγω υπόθεση δεν συνδέεται σε καμία των περιπτώσεων με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν.

Εστιάζοντας στη μαρτυρία ενός πιτσιρικά της περιοχής σημείωσε πως αυτός είπε ότι είχε δει την 11χρονη μαζί με κάποιον ενήλικο άνδρα. «Τα σκυλιά του ''Χαμόγελου'' εντόπισαν τη μυρωδιά του κοριτσιού σε κάποιους συγκεκριμένους χώρους της πολυκατοικίας. Την επόμενη μέρα, η 11χρονη γύρισε στο σπίτι όπου διαμένει, με ταξί» δήλωσε.

Τι ανέφερε η ανήλικη κοπέλα στους αστυνομικούς
Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς πως άγνωστοι την πήραν από το σπίτι της με ένα ταξί, την εγκλώβισαν σε κάποιο χώρο, αλλά δεν της έκαναν κακό. Μετά από μία ημέρα την επέστρεψαν πίσω επίσης με ένα ταξί.
Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα γι’ αυτή την περίεργη υπόθεση.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 7χρονη Βαλεντίν
Παράλληλα, αγνοούμενη παραμένει η 7χρονη Βαλεντίν από το Κονγκό της οποίας τα ίχνη χάθηκαν τις παραμονές των Χριστουγέννων. «Οι έρευνες παραμένουν στο απόλυτο σκοτάδι» είπε ο κ. Γιαννόπουλος και σημείωσε ότι «χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί οι διακινητές κυκλοφορούν άνετα και εκμεταλλεύονται την κατάσταση των προσφύγων και μεταναστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ