Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ξαναζήστε τις μαγικές στιγμές του «Νυχτερινού», με το επίσημο βίντεό του!

Έναν μήνα μετά τη βραδιά που η Θεσσαλονίκη φωτίστηκε από 20.000 χαμόγελα, ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Dole παραμένει έντονα χαραγμένος στη μνήμη όλων!
Η διοργάνωση που θα μείνει αξέχαστη για τα αγωνιστικά ρεκόρ της αλλά και για τις μοναδικές συγκινήσεις που χάρισε σε όλους τους δρομείς, περνά στην Ιστορία μέσα από ένα εξίσου εντυπωσιακό βίντεο, αντάξιο του μεγαλύτερου νυχτερινού πάρτυ δρόμου της χώρας!

Όσα συνέβησαν το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, οι εικόνες απερίγραπτης ομορφιάς της πόλης, καθώς και τα συναισθήματα που βίωσαν οι 20.000 δρομείς μέσα από την προσπάθειά τους για την προσωπική υπέρβαση, η χαρά του τερματισμού, τα χαμόγελά τους, αποτυπώνονται στο βίντεο της διοργάνωσης, το οποίο περικλείει τη μαγεία μιας μοναδικής γιορτής, γεμάτης από μουσική, λάμψη, ήχο και χρώματα!

Απολαύστε το επίσημο βίντεο - ανασκόπηση στον παρακάτω σύνδεσμο και ξαναζήστε την εμπειρία του «Νυχτερινού».



Οι δρομείς που συμμετείχαν στον «Νυχτερινό» μπορούν πλέον να βρουν τα επίσημα αποτελέσματα της διοργάνωσης στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr, από όπου έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους στον Ημιμαραθώνιο ή στον Δρόμο Υγείας 5.000μ..

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν τις επίσημες φωτογραφίες της διοργάνωσης μέσα από τον ιστότοπο του “Energy Photos” και να κρατήσουν ως παντοτινό ενθύμιο την στιγμή του τερματισμού τους στη μεγάλη νυχτερινή γιορτή της χρονιάς.

O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Dole διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και αποτελεί επίσημο μέλος της AIMS. Ευγενικά υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Παράλληλα, υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Πλέον, οι δεκάδες χιλιάδες δρομείς που κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη άνοιξη, όταν θα πραγματοποιηθεί ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin, στις 12 Απριλίου 2020.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ