Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Αλιγάτορας δυόμιση μέτρων τρύπωσε σε σπίτι στην Φλόριντα – Σοκ έπαθε η ιδιοκτήτρια


Μια γυναίκα στην Φλόριντα των ΗΠΑ ήρθε αντιμέτωπη με έναν απρόσκλητο επισκέπτη που εισέβαλε στο σπίτι της και την ανάγκασε να καλέσει την Άμεση Δράση.

Η Μέρι Χόλενμπακ άκουσε θορύβους από την μπροστινή πόρτα και είδε έναν μεγάλο αλιγάτονα σχεδόν δυόμιση μέτρα μήκους να τριγυρνάει από στο καναπέ του σπιτιού της και έπειτα στην κουζίνα με μόνη της σκέψη πως θα τον ξεφορτωθεί.
«Νόμιζα ότι ήταν κάποιος που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι» είπε η Χόλενμπακ στο κανάλι WTVT-TV «Ήμουν έτοιμη να φωνάξω “Είσαι στο λάθος μέρος”» συνέχισε.



Έπαθε σοκ μόλις αντίκρισε το μεγάλο αρπακτικό και κάλεσε αμέσως βοήθεια, αμέσως στο σημείο έφτασαν ειδική ομάδα της Επιτροπής Διατήρησης Άγριας Ζωής της Φλόριντα και με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να πιάσουν το τεράστιο ερπετό και το μετέφεραν ασφαλές εκεί από όπου προήλθε.

Η ιδιοκτήτρια είπε ότι ο κροκόδειλος πρέπει να ταξίδεψε από μια κοντινή λιμνοθάλασσα για να διαλύσει την πόρτα της: «Έπρεπε να περάσει από δύο αυλές, να διασχίσει τον δρόμο και να έρθει στο σπίτι μου, αλλά κανείς δεν τον είδε, και είναι πολύ εκπληκτικό» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ