Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Αεροσυνοδός VIP αεροσκαφών αποκαλύπτει παραξενιές και απρόοπτα


Το να είσαι αεροσυνοδός δεν είναι εύκολο επάγγελμα, πόσω μάλλον όταν η δουλειά σου είναι σε VIP αεροσκάφη. Εκεί οι απαιτήσεις είναι ακόμη περισσότερες ενώ μπορεί να σου ζητηθούν πράγματα που δε θα φανταζόσουν ποτέ σε μια κανονική πτήση.

Αυτά αποκαλύπτει η Emilia George, μια γυναίκα που έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως αεροσυνοδός σε πτήσεις VIP charter jets διάσημων καλλιτεχνών και πολυεκατομμυριούχων. Σύμφωνα με όσα είπε στη βρετανική Telegraph ήρθε αντιμέτωπη με διάφορες απαιτήσεις και παραξενιές πελατών. Κάποια τα φανταζόταν και κάποια όχι.

Δείτε τα πιο παράξενα που της ζητήθηκαν ή που έζησε…

Πελάτες με περίεργες αποσκευές

«Μια κυρία έφερε ένα τεράστιο κουτί γεμάτο μέχρι πάνω με κοσμήματα Tiffany που ήταν μέσα σε όμορφα κουτάκια σε ανοιχτό μπλε χρώμα. Ένας άλλος μετέφερε μια μεγάλη συλλογή όπλων». Μεταξύ δεν των ζώων που συχνά συνταξιδεύουν είναι γεράκια, λιονταράκια ή ακόμη και μαϊμούδες ντυμένες με Burberry. Αυτά είναι μερικά μόνο από τις περίεργες αποσκευές των πελατών σε VIP αεροσκάφη σύμφωνα όσα είπε η αεροσυνοδός Emilia George.

Αεροσκάφη με Pole dancing

Όταν έχεις ένα δικό σου αεροσκάφος το σίγουρο είναι ότι μπορείς να το διακοσμήσεις όπως θες. Κάποια από αυτά μάλιστα κατασκευάζονται κατά παραγγελία με ειδικές προδιαγραφές. Όλα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας, τελευταίας τεχνολογίας και η διακόσμηση πολυτελής. Για παράδειγμα, υπάρχουν ιδιωτικά αεροσκάφη με γυμναστήρια, ντισκοτέκ, στύλους για pole dancing ή ακόμη και θρόνος από ατόφιο χρυσάφι. Σε πολλές περιπτώσεις το κόστος διακόσμησης υπερβαίνει το κόστος αγοράς του αεροσκάφους.

Πονηρές προτάσεις

Ο συνδυασμός πάμπλουτων πελατών και όμορφων γυναικών, πρόθυμων να τους εξυπηρετήσουν δεν είναι και ο ιδανικότερος. Οι προτάσεις για δείπνο, οι επισκέψεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι απρεπείς χειρονομίες είναι συχνά φαινόμενα. «Ένας ιδιοκτήτης (σ.σ. αεροσκάφους) είχε ντύσει το πλήρωμα καμπίνας με kinky στολές αντί για της κανονικές. Κάποιος μπορεί να αρνηθεί ευγενικά αλλά σίγουρα θα χάσει την εύνοια (σ.σ. του πελάτη) για κάποιες μέρες». Αυτά αναφέρει η αεροσυνοδός.

Απαιτήσεις που ξεπερνούν την φαντασία

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η αεροσυνοδός, μπορεί να βρίσκεστε στα 38.000 πόδια ή σε ένα μικρό νησάκι στη στη μέση του ωκεανού αλλά όταν ο πελάτης θέλει κάτι, πρέπει να ικανοποιηθεί. Μπορεί να χρειαστεί να πας να αγοράσεις μια κονσέρβα χαβιάρι, πληρώνοντας 500 λίρες σε ταξί ή να πρέπει βρεις μπάντα για την τελετή υποδοχής ενός πελάτη.

Στραβά μάτια στις απιστίες

Μια από τις απαιτήσεις της δουλειάς είναι η αεροσυνοδός να κάνει τα «στραβά μάτια» όταν βλέπει τους πελάτες να ταξιδεύουν κάθε φορά και με άλλη συνοδό. Άλλες φορές πάλι μπορεί να ζητηθεί από την αεροσυνοδό να φροντίσει να εξαφανίσει κάθε ίχνος της παρουσίας της «άλλης» γυναίκας που μπορεί να προδώσει τους πελάτες. Έτσι μπορεί να χρειαστεί να «προσπαθείς να βγάλεις το κραγιόν από το κολάρο του πουκαμίσου». Βέβαιοι κάποιοι άλλοι πελάτες κάνουν κάτι πιο απλό. Ταξιδεύουν μαζί με τη γυναίκα και την ερωμένη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ