Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

To ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και τα Super Market Μασούτης χαρίζουν την ελπίδα με τα «Κουτιά Αγάπης»


Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η εταιρεία Δ. Μασούτης Α.Ε., εμπνευσμένοι από τις αξίες που διέπουν την εταιρική τους φιλοσοφία, ένωσαν της δυνάμεις τους για μια εορταστική πρωτοβουλία που έφερε τη ζεστασιά των Χριστουγέννων σε όσους τη χρειαζόταν περισσότερο.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης, οι σπουδαστές του Τμήματος Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Εργαζομένων της εταιρείας Μασούτης δημιούργησαν με μεράκι και φαντασία εκατοντάδες "Κουτιά Αγάπης". Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα κουτιά που περιείχαν λιχουδιές, γλυκίσματα διανεμήθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και κοινωνικές δομές σε πόλεις της Ελλάδας, όπου γαλουχούνται οι ήρωες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και τα Super Market Μασούτης εκτείνουν την προσφορά τους στο ελληνικό νοικοκυριό.

«Είμαστε περήφανοι που η γαστρονομία έγινε μέσο ενθάρρυνσης για την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας. Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, θέλουμε να δείξουμε ότι η εκπαίδευση οφείλει να μεταδίδει στους σπουδαστές την αξία της προσφοράς, ώστε να αναπτύξουν ένα αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι στις ευάλωτες ομάδες και να συμβάλλουν στη βελτίωση της κοινωνικής συνοχής» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, κα Όλγα Κριτσιμά.

«Στην Δ. Μασούτης Α.Ε. πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, όπως η φιλανθρωπία, η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η κοινωνική συμμετοχή. Γι αυτό λοιπόν όλοι μαζί, εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας Μασούτης αλλά και σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συνεργαστήκαμε για να ετοιμάσουμε εορταστικά «Κουτιά Αγάπης» τα οποία θα χαρίσουν χαμόγελα σε ανθρώπους που φιλοξενούνται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και κοινωνικές δομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας» δήλωσε ο Διευθυντής Marketing της Δ. Μασούτης Α.Ε., κος Ιωάννης Καλαϊτζάκης.

Η κοινωνική δράση των δύο Ομίλων αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα συλλογικής δράσης που υπερβαίνει το πλαίσιο μιας απλής συνεργασίας και ανοίγει νέες προοπτικές για την έμπρακτη ενίσχυση της κοινωνίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ