Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Εκλογή του Χ. Δημητριάδη στη θέση του Γενικού Γραμματέα στο νέο ΔΣ της ΕΙΗΕΕ


 Στις 16 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων. Η εντολή ανάληψης της προεδρικής θέσης δόθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρόνια στον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο έχοντας την ομόφωνη συμπαράσταση των εκδοτών όλης της χώρας.

Μιλώντας για τα θέματα του Τύπου ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος τόνισε τον σπουδαίο ρόλο της ΕΙΗΕΕ στον διάλογο ανάμεσα στην Πολιτεία και στα πολιτικά κόμματα. Ο Αχαιός πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του αποδεχόμενος την ευθύνη της προάσπισης των συμφερόντων  της Ένωσης.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε με την ανάδειξη ακόμη τεσσάρων μελών της Ένωσης οι οποίοι ξεχώρισαν για το δημοσιογραφικό τους έργο αλλά και το ήθος τους. Μεγάλη τιμή για την Βόρεια Ελλάδα αποτέλεσε και η εκλογή του Χρήστου Δημητριάδη στην θέση του Γενικού Γραμματέα ο οποίος ως διαχειριστής του Δημοσιογραφικού ομίλου Δημητριάδη που εκδίδει την καθημερινή εφημερίδα ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ, αποτελεί σημαντικό μέλος της Ένωσης και έχει αποδείξει μέσα από την δημοσιογραφική του σταδιοδρομία την αφοσίωσή του στην έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

    Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 

    Τριανταφυλλόπουλος Γρηγόρης (Αχαϊα) πρόεδρος 

    Μετόκης Βασίλης (Σέρρες) Αντιπρόεδρος

    Δημητριάδης Χρήστος (Πέλλα) Γραμματέας

    Ζησίμου Ασημένια (Εύβοια) Ειδική Γραμματέας 

    Σκουτέρης Χρήστος (Κορινθία) Ταμίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ