Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε 150 στρέμματα στη Θέρμη για να φτιάξει νέο προπονητικό κέντρο στον ΠΑΟΚ


Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης στην τελευταία συνάντηση με το ΔΣ του ΠΑΟΚ. Ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης και μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του Δικεφάλου του Βορρά.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική είδηση, καθώς ο Σαββίδης τόνισε ότι η έκταση θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι ενοικιασμένη, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο… πρωτοχρονιάτικο δώρο στους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα, οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου θα γίνουν μέσα στον Γενάρη.

Παράλληλα, πέρα από το ΔΣ, ο Σαββίδης είχε συνάντηση και με τους υπεύθυνους των ακαδημιών της ομάδας, ενώ πέρα από ευχές, ανασκόπηση της χρονιάς, ζήτησε ακόμη μια φορά συσπείρωση.

«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ