Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Good Job Nicky: Κανείς δεν είναι καλός Χριστιανός


Για τη σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και ζητήματα ηθικής μίλησε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής και γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Good Job Nicky, στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24 «Καλύτερα Αργά»

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει φως και σκοτάδι στη ζωή και νιώθω ότι είναι απαραίτητα και τα δύο. Αλλιώς τι κάνουμε εδώ, τι αντιμετωπίζουμε; Προσωπικά παραπατάω ασταμάτητα θέλω να πιστεύω και νομίζω ότι και αυτό είναι απαραίτητο έτσι ώστε να μπορώ να διαχωρίζω και να ξεχωρίζω. Νιώθω ότι όλοι μας πρέπει να ακροβατούμε σε αυτό το σκοινί, τι είναι σωστό και τι όχι ουσιαστικά, αλλά εξαρτάται και από το τι είναι σωστό και τι όχι. Δηλαδή ποια είναι η πυξίδα; Οι παράγοντες ποιοι είναι; Τι είναι δηλαδή ηθικό; Υπάρχει μια έκφραση στο που λέει πως αυτό που είναι χαοτικό στο μυρμήγκι είναι νορμάλ για την αράχνη. Μέσα από ένα τραγούδι μου αυτό ουσιαστικά προσπαθώ να εξερευνήσω».

«Είμαι ευγνώμων για την υγεία στη ζωή και για το γεγονός ότι, ακόμα και όταν κολλάω, ξεκολλάω δημιουργικά. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα αλλά φεύγει και έρχεται, είναι απίθανο. Βουλιάζεις δηλαδή στο γεγονός ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις σαν άνθρωπος που η ταυτότητα σου είναι η δημιουργία. Κάπως όμως ξαναέρχεται, κάπως με ξαναβρίσκει και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ευχαριστώ τον Θεό και οτιδήποτε άλλη δύναμη υπάρχει εκεί έξω».

Α.Ν.: Πιστεύεις;

G.N.: Πιστεύω, ναι.

Α.Ν.: Σαν καλός χριστιανός; Κεράκι, εκκλησία;

G.N.: Κανείς δεν είναι καλός χριστιανός.

Α.Ν.: Εγώ το λέω «αδέξιος Χριστιανός» που κάνουμε αυτά τα πράγματα.

G.N.: Η πιο Χριστιανική στιγμή που έχει ο άνθρωπος είναι στο αεροπλάνο, άμα κουνήσει λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ