Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

«Θέλεις να πεθάνεις;»: Η συγκλονιστική στιγμή που άνδρας σημαδεύει με όπλο 19χρονη (βίντεο)


Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε μια 19χρονη στις ΗΠΑ. Οδηγός αφού πρώτα την απείλησε, έβγαλε το όπλο που είχε και την σημάδεψε.

Σε ένα τρομακτικό επεισόδιο στην Αριζόνα, ένας 40χρονος άνδρας, ο Charles Bass, συνελήφθη μετά από ένα περιστατικό όπου καταγράφηκε από την κάμερα να σημαδεύει με όπλο μια νεαρή κοπέλα. Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει εγείρει ανησυχίες σχετικά με την οδική ασφάλεια και την ένοπλη βία.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Δεκεμβρίου, όταν η νεαρή κοπέλα γύρναγε στο σπίτι της. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, υπήρξε ένας ισχυρισμός ότι η κοπέλα οδηγούσε επικίνδυνα, καθώς άλλαζε λωρίδες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και χωρίς να προειδοποιεί του άλλους οδηγούς. Η ίδια μιλώντας στο ABC15, αμφισβήτησε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν και οι δύο οδηγοί έφτασαν σε φανάρι. Η Bamba, αντιλαμβανόμενη την αυξανόμενη ένταση, άρχισε να καταγράφει τη συνάντηση. Η μερική καταγραφή που δόθηκε στο ABC15 καταγράφει την έντονη λεκτική διαμάχη μεταξύ των οδηγών. Στη συνέχεια δείχνει ανατριχιαστικά τον άλλο οδηγό να σημαδεύει με όπλο την κοπέλα, όχι μία αλλά δύο φορές.


«Θέλεις να πεθάνεις;», αυτά είναι τα πρώτα λόγια που είπε ο οδηγός στη κοπέλα. Όπως ήταν φυσικό, μόλις είδε το όπλο σοκαρίστηκε και απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο. Η αμέσως επόμενη κίνηση της ήταν να επικοινωνήσει με τη μητέρα της.

Το περιστατικό είχε σημαντικές επιπτώσεις στην κοπέλα, όπως ανέφερε η μητέρα της στο ABC15. Η Bamba κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και τους παρέδωσε τα αποδεικτικά στοιχεία του βίντεο. Αυτό οδήγησε στη σύλληψη του Charles Bass, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για τις πράξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ